Nervös. .

Har inte skrivit på ett tag eftersom jag har badat i läxor, prov och annat som har med skolan att göra. men nu är det över och äntligen är det helg. tack för att det finns lördagar och söndagar. :)
Jag har precis varit en runda på stan med familjen och handlat, och sen en runda till fotografen (mats) för att välja ut bilder som skulle redigeras eller vad det heter och sen som ska beställas.
ska med julia till konsum sen och handla och sen ska jag göra pasta sallad , mums :)
Tävling imorgon, fy så nervös jag börjar bli, ska vara hos frida halv sju imorgon bitti, sen bär det av till Åhus, tar citat av linnea, Åhus here we come. :)

Lovar att det kommer bilder, resultat och annat skoj sen..

Lyckospark till oss :)

<3<3

skola

har haft jätte mycket att göra nu i veckan, och har samhälls prov imorgon, men tror att jag kan det nu :) varför ska man ha prov egentligen, det är bara jobbigt..  man ska ju inte testas man ska lära sig i skolan.

Imorgon är också den sista träningen innan tävlingen, börjar blir lite nervöst. ser fram emot det jätte mycket och jag kommer vara så "hajpad/peppad/nervös" ;)

Idag har det inte hänt särskillt mycket, skola och slutade på drop inn där vi typ var på föreläsning om klimatet och sånt.. sen bara hem och rå plugga inför imorgon och lite sånt.. Jag vill verkligen ha lov igen, men det är faktiskt bara fem veckor till nästa lov :)

puss på er <3

Linnea + shopping = bra

efter skolan träffade jag linnea i stan, gick till ebbas och fikade med fiona, btw så kan fiona slå världsrekord i att äta kladdkaka snabbast :p
sen shopping, visst är det mycket roligare att gå på stan när man vet att man har pengar :)
så för mig blev det en tröja och ett par örhänge. Linnea köpte en mega gullig kjol. :)
tack för en super nice dag :)<3

skolan går helt okej nu, men samhälls prov på fredag och jag har knappt öppnat boken, bra jobbat (host) och ligger lite efter i engelska boken, men allt löser sig..!

Två dagar kvar på veckan, så skönt. Ser verkligen fram emot söndag, ska blir riktigt roligt, och gissa om min kamera ska gå på högvarv :) ni blir uppdaterade :D

<3<3

Why?

det är helt galet att man kan försova sig alltid..
det kvittar när jag går och lägger mig så vill/orkar jag inte gå upp nästa morgon. måste göra något åt det ;)
efter en stressig morgon gick jag och jaquline iallafall till skolan, hade tre lektioner, samhälle, natur och engelska. sen hem och nu sitter vi här, jag vid datorn och jaquline läser skvaller tidning :)

skriver kanske senare ikväll men nu ska jag vara social ;)
<3<3

Trött

Har precis kommit hem från träningen, det känns faktiskt bra :)
det var sista träningen idag (förutom friståendet på fredag) Det kommer bli super ;)
Om ni ville veta så är tävlingen i Åhus på söndag, så om ni har vägarna förbi ... ;)
Men finalen går ju i Helsingborg (i april), hur ballt är inte det? då hoppas jag att alla kommer !! (A)

ska hoppa in i duschen och sen sova,
puss
<3<3

No more lov..

Har egentligen jätte bråttom, ska iväg och träna om en halv timme och julia kommer typ och hämtar mig när som helst..
Det var iallafall skola idag, första dagen efter lovet. det kändes otroligt segt, men det funkar.
Efter skolan gick jag och jaquline hem till mig och käkade gott. :)
Och nu sitter jag här och väntar på att julia ska komma och hämta mig så att vi kan åka till träningen, asså det är sista redskaps träningen idag, det känns helt sjukt.. Det känns som att det var typ för någon vecka sen  i bestämde oss för att ställa upp och nu är tävlingen här om 6 dagar..

skriver mer sen
<3<3

09 02 22

Har precis sagt hej då till farfar, vi har ätit mega god mat tillsammans allihopa :)

Tänkte berätta om dagen eftersom jag inte gjorde det innan, träningen gick bra. skulle träna fristående men de "små" behövde träna mer än vi så det blev inte mycket dansat för oss. Men det är bara en redskapsträning  och en fristående träning kvar. Jag och linnea räknade också ut att det bara är typ 164 timmar kvar. Men om exakt en vecka är allt klart..
Börjar seriöst bli lite nervöst ;)
senare ikväll blir det plugg, känns som att jag har fete mycket att göra..

puss på alla fina :)
<3<3

Söndag

ojojoj... Jag kan ju börja med att säga att jag är typ bäst på att försova mig. Ni vet när man ställer väckarklockan så att man har tid att gå upp och göra allt man ska utan att stressa, men sen när det väl ringer så tänker man Jävla väckarklocka så trycker man på snooze en gång för mycket och sen måste man skynda sig..
det hände iallafall mig i morse, innan träningen..  sprang upp ur sängen (efter att ha snoozat typ fyra gånger) åt frulle samtidigt som jag gjorde v mig och sen på med tränings kläder och iväg.
Träningen gick iallafall jätte bra :)

ska äta nu med familjen och farfar som är här ;)

<3<3

Stoppa tiden ?!

Snart är lovet slut och alla har tagit det lugnt, inte tänkt på skolan och bara ägnat sig åt det man älskar. Men nu kommer skolan tillbaka, hjärnan  måste snart börja gå på högvarv igen, man måste komma ihåg alla prov, inlämningar, läxor och massa annat. Precis som att det inte var nog med det fick jag reda på (hade glömt, och blev påmind) om att det jag har historia prov på måndag (för att jag var sjuk när det egentligen skulle göras) och på tisdag har jag engelska läxa och samhälle prov. Måste typ prioritera, men varför måste allting hända samtidigt? 

Jobbigt !!

RSS 2.0