håll ut ;)

hej allihopan! det är linnea som skriver, sandras internet funkar inte. illa värre :/ men hon lovar att när det kommer tillbaka så ska hon berätta en massa om italien och andra skojsigheter + lägga upp en massa bilder. bara så att ni vet varför hon är lite seg lixom.. :p

<3<3

fran italien, 24/6

hej,
jag ar ledsen att det var sa otroligt dalig uppdatering igar :/
men internet funkar inte pa min data och deras data/internet vill inte som jag alltid !
men jag tror jag ska gora sahar : inte skriva mer (eller, det kanske kommer ett litet inlagg nagongang) men nar jag kommer hem sa kan jag kassta in ett inlagg for varje dag, med tillhorande bilder (eftersom det inte heller funkar nu)

just for tillfallet har vi det toppen !
bra vader, och pappa kom igar :)

hur ar det dar hemma ? vadret?
nu ska vi dra till stranden !
<3<3

hej igen

nu har jag tid att skriva lite !
det funkar inte att fa over internet pa min data som jag har med mig, sa jag far lana deras data :)
tankte ta resan hit igar !
pappa korde oss till Kastrup klockan sa att vi var dar ungerfar kvart over sex, sen checka vi in vart bagage och fixade, och gick pa planet och  borjade kanna att "nu ar vi pa vag" men da sa de att det var nagra vaskor som inte hade blivit scannade och de kunde innehalla sant de inte fick, haha, sa de var tvungna att lasta av alla vaskor och pa med dem igen (och detta tog tre timmar) sa vi fick ga av och ata frulle istallet...
nar vi val kom fram hade vi lite problem att hitta hit, dar vi ska bo, men nu ar allt prima.
inatt askade det sa in i helvete, men idag har det varit jatte bra vader :)
har legat pa stranden hela dagen och sen lite vid poolen,  har nog fatt lite farg iallafall..
kan ju tyvarr inte fixa over nagra bilder (nu nar jag vill och har tid :( ) eftersom internet inte funkar pa min data och denna datan jag lanar kan inte lasa usb grejs ! men jag Lovar att det kommer mangder med bilder nar jag kommer hem, eller om jag hinner fixa datan !
<3<3

ut och ata

ska dra ut nu !
har haft toppen vader idag och legat pa stranden/vi poolen hela dagen :)
"redig semester"
<3<3

god morgon fran italien

jag vet att klockan bara ar havl nio, men vi gick och la oss sa tidigt i gar sa vi ar pigga nu, vi ska aka ut och se ifall vi kan hitta nagot trevligt stalle att ata frulle pa !

jag tankte skriva o hur hela resan gick igar, men dar finns sa mycket att beratta... och mitt internet pa min data funkar ej, men ska forsoka fixa det, skriver senare !
<3<3

framme

framme och allt àr toppen, ska ata skriver mer senare for internet strular !
<3<3

04,50

nu åker jag !
<3<3

byebye

nu ska jag gå på riktigt, fastnade vid datorn innan,
men nu ska jag stänga av, och gå och lägga mig, om nio timmar sitter jag på planet påväg till italien
omg jag längtar !!
skriver när vi är framme
<3<3

trött

nu är jag trött!
har haft fullt upp hela dagen, packat och städat och hit och dit
men nu är jag snart klar iallafall, ska packa ner sminket och sånt imorgon bitti, och nu ikväll åker datorn ner, så detta är det sista jag skriver för dagen, men jag uppdaterar så klart ifrån italien , redan imorgon !
så puss så länge !
<3<3

Midsommarafton

glad midsommar, eller vad man säger ! :)
själv ska jag inte fira det på något speciellt sätt, blir midsommarmat med familjen ikväll, för vi åker tidit imorgon bitti
imorgon vid denna tiden är jag i italien ! :):)
orkar inte skriva mer för tillfället,
slänger in ett inlägg senare !
<3<3

torsdag kväll

ojdå, klockan är elva och jag är ganska trött, har gått upp tidigt nu när vi var på kurs.
jag sa att jag skulle berätta om kursen, jag tänker inte sitta och skriva allt, men lite. men lär sig bland annat om skador, hur man ska pass (teoretiskt och praktiskt), hur man kan värma upp, planera en träning, hur barn utvecklas, vad man ska göra i olika situationer (så som ätstörningar) och massa massa mer !
jag hade bra dagar på lingvallen, men det fanns inte mycket att fota så det blev inga bilder, fy vad jag är dålig på att fotta! :/
nu ska jag snart gå och lägga mig, måste ha kraft att göra massor av grejer imorgon, ska packa, städa och allt, men i italien Lovar jag att det blir mycket bilder! och vet du? datorn förljer med, så uppdaterade blir ni också :)
skriver mer imorgon, sov gott!



<3<3

Hemma

nu är jag äntligen hemma, det känns faktiskt så (äntligen) även om jag har haft mycket bra dagar på lingvallen !
jag var ju på kurs, och det var mest teori och praktiska "lektioner" men jag har lärt mig en del och så. det var gymnastikläger samtidigt som linnea var på så träffade henne också och jag har återigen haft det jätte bra  :)
tänkte skriva lite mer om själv kursen senare, men nu är jag iallafall hemma ! 
ska fixa lite saker nu ikväll  men jag kasstar in ett inlägg till senare
<3<3

Hos Josse

sitter hos josse nu och tittar på tv (inget bra ) och gäspar !
vi ska nog snart gå och fixa oss, uppstigning tidigt imorgon. vi ska ta tåget 9,44 från ödåkra
nu säger jag iallafall hejdå, det blir inget bloggade förrän jag kommer hem på torsdag, men då hoppas jag på bilder och mycket att skriva om :)


hittade en lite äldre bild på mig och joss, lite kul :)
hörs på torsdag !
<3<3

Nu åker jag

nu blir jag snart hämtad !
har ingen dator så inget bloggande förrän på torsdag
puss



<3<3

Ballerinakex

Ballerinakex är verkligen beroendeframkallande. !


ska packa det sista nu innan jag ska åka till josse,
fast blir inte hämtad förrän senare ikväll, men det är skönt att ha det fixat !
fixar ett inlägg till innan jag åker
<3<3

det blir väl bra

har precis kommit hem, var på mötet och såklart var hon jag skulle prata med sen men det löste sig
jag fick en massa papper som jag måste läsa igenom och skriva under och sånt. och sen gick vi bara runt och kollade och hälsade, de flesta gamla är faktiskt trevliga, men sen finns det ju alltid undantag, de som ser lite läskiga ut eller så. haha, men det kommer säkert gå bra, fast en sak är säker det är Bara ett sommar jobb inget annat !
nu ska jag fixa något att äta.
<3<3

god morgon

jag har precis stigit upp !
sitter med datorn i varddagsrummet och skulle bara kolla några små saker men jag fastnade !
jag ska snart äta frulle och sen klä på mig och sminka mig, innan jag ska gå till mötet, grejen är att jag inte ens vet vart det ligger, men det ordnar sig. nu måste jag rappa på. skriver när jag kommer hem



bild sen förra sommaren, jag saknar !
<3<3

god natt

ja. jag ska snart gå och lägga mig,
jag hade lika så kunnat sitta uppe hela natten här vid datorn och bara vänt på dygnet, men jag ska på möte imorgon klockan 11 med dem som håller i sommarjobben och sånt, senare imorgon bär det av hem till josse där jag sover innan vi tar tåget till ängelholm på tisdag !
god natt puss
<3<3

söndag

jag sa att jag skulle skriva när jag kom hem, men jag hann inte, men nu är jag i stan på mammas och pappas kontor och skriver istället ! när jag kom hem från mina gymnasterns träning, som förresten gjorde mig på lite dåligt humör så stack jag och mamma ner hit direkt, hon sitter och väntar på ett mail och jobbar lite och jag har precis städat (dock ej frivilligt) och nu fördriver jag tiden här vid datorn!
tillbaka till träningen, jag är alltid glad när jag kommer till gh, iallafall för det mesta, och idag var jag super glad eftersom jag inte varit där på länge och träffat alla mina underbara gymnaster, men glädjen försvann ganska snabbt. där är en tränar (ni som vet vem det är behöver inte namnge denna personen) hon gör Ingenting! och jag tycker det är skitdåligt, ett exempel, jag bad henne hålla i uppvärmingen då ställer hon sig sidan om matta med musikhörlurar i öronen och bara tittar :O sen när jag har gjort det jag ska göra och ställer mig och tittar (och ger instruktioner om vad de ska göra senare) då går denna personen och sätter sig, aah !! jag hade kunnat skriva mycket mer men jag låter bli förtillfället, tycker bara att det är lite lågt att bara göra ingenting på träningen liksom !
btw, jag sitter på mammas dator som vi hade hemma när min gamla var sönder så jag hittade lite gamla bilder, så det kommer kanske upp lite bilder senare, för jag måste verkligen bättra mig på det dära med bilder ! (A)
oj detta blev långt.
<3<3

godmorgon

jag tror inte att det är många andra som är vakna nu, klockan är bara tjugoöver åtta typ.
men jag ska äta frulle och sen åka till gh :) känns som att det är evigheter sedan jag var där.
men jag har en glad nyhet, kanske inte för er men för mig !!
denna veckan åker jag till lingvallen på tisdag och kommer hem på torsdag, och sen på lördag åker jag till italien, ja alla kanske inte visste men jag ska dit och ha en helt underbar vecka med garanterat sol och bad (sånt kan man inte räkna med i sverige) så kommer jag hem den 27:e och den 28:e kommer marie!!!!! AAAAH, jag längtar... (L)
och sen två veckor fram efter det jag tror att det är vecka 27-28 så ska jag sommarjobba, och sen ska jag bara ha sommarlov efter det, aja, nu ska jag äta.
skriver när jag kommer hem, ha det så länge!
<3<3

God natt

jag var helt inställd på att det var måndag imorgon, men nej !
jag och mamma har precis tittat på sjätte sinnet och ätit massa onyttigt, jag måste börja äta bättre mat!
haha, dagen har inte innehållt många händelser bara stan, maxi hemma och annat mys! men morgondagen har lite planer, först gh och sen ska jag ner och städa på mammas och pappas kontor, haha !
nej nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag har inte riktigt kommit in i det hära sommarlovs piggheten haha
eller jo, en sak ska jag göra innan jag ska sova, jag ska ringa marie! :)(L)
<3<3

lördag

jag vet inte varför jag inte har bloggat tidigare idag, men jag har inte haft tid.
när jag vaknade stod frukosten på bordet och efter frullen gjorde jag ve mig innan vi stack ner i stan, mamma jobbade och jag tog mina småsyskon till en lakplats, duktiga jag! och sen en runda på stan, syster behövde en kofta till sin skolavslutning.
nu ska  jag hitta på något, kanske spela the sims 3 ?! ;)
<3<3

12/6

ska snart gå och lägga mig i min säng! har precis suttit och tittat på tv med mamma,
först talang (jag gillade vinnaren) och sen verg flyttar in och någon film ! hade en riktig mys kväll. med god mat och massa gott till tv tittandet!
och nu har vi precis skrivit ett mail till pappa som kommer hem på onsdag.

jag var ju i stan innan, och kollade på studenterna! det ser så jävla nice ut, och om bara två år, och bara 730 dagar är det min tur!!
jag träffade josse, och sen patrik (som tar studenten, GRATTIS!!)  riktigt nice, men vädret förstör lite. men jag tror inte att något kan förstöra en sådan dag helt!
nej, nu ska jag gå och göra ve mig för sängen, god natt!
<3<3


I stan

Sitter i stan och väntar på josse nu!
har inte mycket annat att säga, skriver när jag kommer hem, och kameran är med !
grattis till alla er som tar studenten idag!
<3<3

första sommarlovsdagen

usch och fy, det känns inte alls som sommarlov när man tittar ut genom fönstret..
vill bara somna om igen och vakna upp till solsken eller så.
jag tycker synd om studenterna, förtjänar man inte bättre väder när man har klarat skolan?
aja, jag ska upp och äta frukost, sen blir det väl tv eller bara ta det lugnt fram till ett/halv två, då ska jag hämta upp sebb och sen ta bussen ner i stan och kolla när studenterna springer ner för kärntrapporna.

<3<3

ouf..!

har precis kommit innanför dörren och nu är jag mega trött!
åt nacos med mamma och sofia innan jag och jaquline stack och handlade och sen hem till henne, lite problem och en "kvällspromenad" och sen hem hah. hade en allmänt bra kväll, men vädret har förstört många plaenr :/
nu ska jag gå och nanna.
<3<3

Hej sommarlov

har precis kommit hem från skolavslutningen, men det känns inte alls som att det är sommarlov !
vart tog det fina vädret vägen?
är dyng sur eftersom jag har gått i regnet och mina fötter är halvt döda :p
ska ta någonting att äta innan jag ska ta på mig skönare kläder och typ bara slappa !
jag hade ju för en gångs skull med mig kameran men det var ingenting roligt att fotografera, åt tårta hade lunch och sen "underhållning" i aulan. så det var inget kul.
skriver senare om mina planer för kvällen !
<3<3

klart för avslutning

nästan iallafall
ska hem till jaquline nu och göra ve mig !
kameran är med så det kommer nog bilder lite senare !
<3<3

Fixar

jag håller på att fixa det sista inför imorgon, typ målar naglarna (håret ska jag tvätta och platta imorgon)
men jaquline och björn var precis här och hjälpte mig att fixa en reserv plan med kläder. eftersom det mest troligt kommer bli kallt och kanske regnigt så är det inte så härligt med kort kjol/klänning och sånt !

här är outfit 1 och två. alltså om det blir bra väder blir der kjolen och vid dåligt väder jeansen !
men vi hoppas på det bästa :)
skriver imorgon bitti !
<3<3

hemma

ouf, jag har precis kommit hem.
skolan var absolut onödig ! först letade jag och jaquline upp monica och fick våra betyg i historia och internationella relationer :D gick Jätte bra !
sen "idrott" vi pratade typ bara och sen fick vi gå, så jag och jaquline cyklade hem till björn, vet inte vad det ledde till men sen hem till jaquline efter ett tag och nu är jag hemma. jaquline kommer nog hit när hon kommer tillbaka från väla !
<3<3

Godmorgon

ååh, så skönt att få sova lite !
har sovmorgon idag, vi har bara idrott, och vet inte hur det blir med det eftersom vädret är typ blö och vi ska vara på stranaden ! (men fick precis veta av ebba att idrotten är flyttad så nu vet jag ingenting :p)
sitter och tittar på tv och äter frulle förtillfället, men ska snart börja sminka mig och sånt
men fick precis veta av ebba att idrotten är flyttad så nu vet jag ingenting :p
senare idag har jag inga planer med än att fixa inför imorgon, typ måla naglarna och sånt mysigt :)
hörs senare !
<3<3

tisdag

nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket, sen ner i källaren och ta på mig en stor tröja och sist bädda ner mig min säng och kolla lite på tv innan jag ska sova !
god natt på er alla söta !
<3<3

ojdå !

det var ju inte meningen att vara så dålig på att uppdatera idag också ! jag vet inte varföe, men tiden flyger iväg nu. inga läxor eller så men tiden går åt till annat, isag gick jag och jaquline en runda på stan efter skolan och sen hem och spela sims 3 :) hihi, nu ikväll var det ju bra jag, mamma, syster och bror hemma så efter sofias teater uppvisning på skolan gick vi hem och gjorde pizza :)
nu ska jag kolla på tv :)
<3<3

dålig uppdatering

har inte varit meningen att vara så dålig på att uppdatera fast att jag har varit hemma nästan hela dan!
men jag och jaquline har haft annat för oss hela tiden, skolan var ju som sagt ingen vanlig dag, hade sån spring/gå grej, och det var skit tråkigt, så jag och jaquline gick hem, har ätit god mat och pysslat med massa annat roligt !
har egentligen träning nu ikväll men jag är ju inte där, haha, men pappa åker ju i morgon så vi tänkte gå ut och äta med så blev det inte :/ blir en trevlig hemma kvällsmat istället,  :)
puss så länge :)
<3<3

måndag morgon

fy, jag tittade igenom mina inlägg som jag har skrivit i helgen och sammanfattar det såhär: jag har varit usel på att uppdatera !  men samtidigt har jag fått med nästan allt, aja, skönt att inte hela tiden behöva skriva när man inte vill eller så!
nu sitter jag här vid datorn och äter frulle samtidigt som jag bloggar, och kollar runt på internet  :) har precis sminkat mig och jag var och lämnade min lille bror på dagis innan. så ska äta upp min frukost och sen klä på mig innan jag går iväg till skolan, men vi har ingen vanlig skoldag det är typ något gå/springa/jogga grej med skolstaden.. ?! aja, jag skriver när jag kommer hem !
<3<3

söndag

usch, jag börjar bli trött nu, ska kolla klart på filmen som jag ser, vet inte vad den heter ingen hit heller !
sen ska jag gå och lägga mig :)  har inte sysslat med mycket idag, om jag säger som så jag har inte ens sminkat mig , hahah
imorgon börjar inte skolan förrän halv tio så det blir lite sov morgon så jag hinner kanske blogga direkt imorgon bitti
godnatt puss !
<3<3

godmorgon

eller ja.. vet inte vad man ska säga när klockan snart är tolv !
men jag har inte sovit ändå fram till nu, nej, jag har hunnit änta frulle och kolla på killarnas usm.
tyvärr lyckades fram inte försvara sitt guld med ett silver blev det !
tänkte åka till väla med josse idag, men jag orkar inte, känner bara för en hemma dag i slappe kläder nu efter helgen !
skriver senare idag !
<3<3

Tv sen godnatt

ska bädda ner mig i min säng och kolla på tv nu !
imorgon har jag inga speciella planer för dagen, om det blir bra väder så blir det nog att jag lägger mig på trädäcket och bara är !
god natt puss allihopa :)
förresten, även om jag inte är ett dugg fotbollsintresserad så var det ju tråkigt att sverige losade !
<3<3


kväll

kollar på fotboll förtillfället, och vi har precis tryckt i oss massor av grillat kött med potatis och sås. otroligt gott!
ska forsätta kolla på fotbollen, har inget bättre för mig ikväll, blir nog film senare !
<3<3

fullt upp

har haft fullt upp sedan jag kom hem.
vi var ute på världens shoppingrunda innan !
först höganäs, väla, maxi och sist stan !
har köpt ett linne och ett par joggingbyxor, riktigt roliga och annorlunda affärer.
ikväll blir det gäster och lite sånt trevligt,
hör av er om det händer något kul !
<3<3

lördag

god morgon på er allihopa !
nu har jag precis ätit frulle och ska iväg på shopping runda med familjen nu,
skriver när jag kommer hem :)
<3<3

Trötter och klockan är bara 23

usch, nu börjar jag bli trötter :p mest troligt för att jag bara har suttit stilla i soffan och kollat på det ena programmet efter det andra.. ska snart bädda ner mig i min säng och fortsätta titta lite på tv,
imorgon blir det en total shopping dag med mamma, syster och bror, eftersom pappa och massa annat folk ska ha möten och shit här hemma! så vi ska fara runt ovh köpa massa grejer som pappa ska ha med till kina (oj, jag har nog glömt att berätta att pappa ska till kina på en jobbresa typ) och sen ska vi köpa massa grejer som behövs inför vår egen semester eller sånt som bara är bra att ha :)
skriver imorgon, sov gott !
<3<3

fredag kväll

blir nog ännu en lugn fredag kväll ..?!
lite tråk, vill verkligen hitta på någonting kul. så hör av er om ni har något kul för er !
puss så länge
<3<3


hej igen

ska göra ve mig nu, innan jag ska dra till gh,
skriver senare ikväll
ha det toppen !
<3<3

allt klart..

.. nu återstår bara skolavslutningen !

känns super att vara klar med det sista, alltså redovisningen som vi hade idag.
även om det kunde gått bättre så är iallafall allt klart och fixat.
ska äta lite nu och titta på tv, ska till gh klockan 17-19
och senare ikväll har jag inga planer,
hör av er !
<3<3

skolan

hej alla snygga !
sitter i skolan nu och jag och jaqulne fixar det sista till vår redovisning :)
kommer nog bli super
<3<3

Ååh ...

ska snart gå och lägga mig, men jag är inte särskillt trött eftersom jag sov ett tag innan.
sitter och äter ballerina kex och ska titta på tv snart.
längtar såå till helgen, och ännu mer till sommarlovet :)
snart snart snart
<3<3

torsdag

nu har jag precis kommit upp ur duschen :)
åt kvällsmat innan, typ kyckling och ris och sås, haha, som mamma lagat gotteli :)
ska plugga lite på min redovisnings text som vi har imorgon, men det blir nog bra
imorgon är det ju fredag och sen är det bara måndag, tisdag och onsdag kvar, också skolavslutningen på torsdag försåss :p
<3<3

Ojsan

haha, jag vaknade precis, jag hade visst somnat i soffan, så kul har jag haft idag.
nej, men även om jag inte har ägnat mig åt ett skit så känner jag mig ganska utvilad,
har strosat omkring i joggingbyxor hela dagen och bara tagit det mega lugnt, men snart kommer familjen hem och då blir det liv i huset ;)
jaquline kommer inte idag, så vi får pplugga på vår redovisning imorgon istället
<3<3

slöigt

haha, fy vad det är tråkigt att bara vara hemma utan några planer.
sitter och kollar på tv, trycker i mig massa gott / onyttigt :p och väntar på att något bra tv program ska börja, men jaquline kommer hit senare så jag bara väntar på henne, men ska nog göra mat nu och sen sitta där ute och äta :)
<3<3

God morgon

har precis varit ute, och nej jag har inte varit en sån aktiv mäniska att jag har gått en lång promenad självmant på morgon när jag är ledig. nej, så här ligger det ! min bror har  varit lite förkyld och sånt så han fick sovmorgon idag med mig och sen gick jag och lämnade honom på dagis, som tur är ligger det inte så långt borta :)
nu håller jag på att göra lyx frulle :) det innebär typ bullar, oboy och kanske lite frukt.
förövrigt ska jag bara ta det mycket lugnt idag, kanske lägger mig på trädäcket och solar lite nu när det ändå blev fint väder!
<3<3

ledig imorgon

så skönt att få sova ut imorgon, jag behöver verkligen en sovmorgon.
förtillfället ligger jag i min säng och kollar på tv och äter choklad  :)
<3<3

tredje juni

idag har det verkligen varit den segaste dagen på länge !
började åtta med italienska, hade bara betygsnack och sen håla till klockan tolv ungefär, men jag och jaquline gick ner på stan och åt frukost / fikade :)
sen hade vi idrott till klockan ett och sen håla igen till klockan tre, då vi hade samhälle och skulle redovisa.
men nu är dagen i skolan avklarad och jag har inga planer förtillfället. men imorgon är jag ledig, så har du inget för dig så kan du ju höra av dig :)
<3<3

5 dagar

jag har bara fem skoldagar kvar till skolavslutningen, sååå skönt !
det kändes så långt borta för bara några veckor sedan och nu bara är det här !


jag vill ha sommar, och sommarlov.
allt är så mycket bättre då!

nej nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sånt
<3<3

kort

har precis kommit hem från frisören, så nu är allt hår bort !
nej, jag bara skojja, men det känss så.. även om jag inte klippte särskillt mycket så känns det som att håret är mycket kortare och rätt som det är bara tar slut när man drar fingrarna igenom det ! men nu har jag iallafall min "sommar" frissa. inte så mycket skilldad, men det känns iallafall lite bättre, nu ska jag bara fixa det lite blonare också :)
<3<3

hemma

har precis kommit hem från skolan, och nu ska jag och jaquline ut och sola innan jag ska cykla till frisören och klippa mig :)
skriver senare
<3<3

Sista plugget

fy, nu har jag bara det sista kvar att göra, bara sånna uppgifter som lärarna sätter in för att vi ska ha något att göra,
men ska plugga in min naturkunskapt text lite bättre och imorgon ska vi som sagt skriva samhällen, jag vill verkligen bara bli klar. få sommarlov och allt annat underbart som det innebär.
god natt
<3<3

varmt

usch,, har precis kommit hem från gh.
där var minst 200 grader i hallarna idag, fy, det känns som värsta ugnen, och där ska man kunna träna?
jag som bara stod och passade är mega varm, ska snart hoppa in i duschen, men det blev en soft träning för gymnasterna med luftkudde och annat skojjigt :)
imorgon blir det skola, ska redovisa min naturkunskap och sen ska vi skriva klart vårt samhälls arbete som ska redovisas på onsdag, längtar tills denna veckan är över...
<3<3

snart Gh

ska snart bege mig till gh, fast först ska jag byta om och fixa till mig !
så jag kommer nog inte hemmifrån förräns vid tjugo i.
nu har jag precis varit och hämtat min lillebror, och när jag ändå pratar om gymnastik och min bror så kan jag ju bara sådär snabbt nämna att min lillebror som är ett år och nio månader har lärt sig att göra kullerbytta, Helt själv !
haha, nu ska jag springa ner i källaren så att jag kommer iväg i tid idag, hihi
skriver nog när jag kommer hem igen <3<3

första juni

Jag vet att jag har varit otroligt dålig på att ladda upp bilder, och jaquline påpekade det idag, så det ska ske en bättring, nu! så här kommer en bild på mig och jaquline :)



vi slutade skolan tidigt, helt onödig dag egentligen.  hem och satte oss på jaqulines veranda och solade, vi har typ bränt sönder oss nu !  haha
kanske inte bränt sönder oss, men lite .. ?!
ska äta nu, och senare ikväll bär det av till gh :)
<3<3

RSS 2.0