awesome

helgen har varit ganska så awesome!
mycket tid har spenderats nere på festivalen, med otroligt trevligt folk.
jag har släpat med kameran varenda dag, men aldrig ens satt igång den och tagit en enda bild.. 
lite ångrar man sig såhär i efterhand, men men.. vi hade fett skoj iallafall!

äntligen the sims

Jag åkte till SIBA igår för att, ännu en gång, fajtas för min älskade dator.
Det visade sig att datorn inte ens lämnat butiken... SUCK! En smått irriterad Sandra fick iallafall med sig en lånedator hem. Denna pärla ska nu få ge mig allt jag saknat under typ två månader.
Vi börjar med att nörda sims hela kvällen, men julia och lina.

vem är inte beroende

Jag är så jäkla trött på allt som har med teknik att göra för tillfället!

Den tredje juni, för ca 53 dagar sedan, lämnade jag in min dator på siba efter som den SUGER! Jag tycker att det har tagit lite för lång tid och tycker att de borde göra något åt saken, så jag ringde till snubbarna för att kolla vad det är som händer:

Jag: hej, jag undrar ifall du kan se ungefär hur lång tid det är kvar på min reparation av min dator som varit inlämnad i evigheter?
Snubben: nej det kan jag inte...
Jag: okej, för jag är liksom lite beroende av en dator. (som tur är har jag en fin vän, Julia, som lånat ut sin dator till mig, men det behövde inte han veta!)
Snubben: ifall du är så beroende av en dator så kan du åka till din butik och fråga efter en låne dator...

fett jäkla tråkig snubbe,
och liksom, vem är inte beroende av en dator år 2011?!

två dagar sedan

Det som har hänt i Norge är galet.


Vart är världen påväg?
Vad händer med människor?
Vad tänker människor med?


Jag är tom på ord att kommentera själva händelsen. Men nyhetskomentatorerna och annat folk som rapporterar ifrån platsen eller som intervjuar ungdomar eller personer som varit där, vad tänker ni med? Blev ni tapapde när ni var små?

Att stå och säga saker som, stämningen är tryckt, här sitter människor och gråter samtidigt som de håller om varandra..osv. No shit?!
Många av dem har förlorat sina kanske bästa vänner eller människor som de stod nära. (De som befann sig på ön, på lägret, åkte ju nog inte dit med sina värsta ovänner...)
Och det är samma visa alltid, tsunamin i thailand, world trade center osv. Folk låter förvånade över hur de drabbade reagerar ..

Skrivkrampen tog över, kanske tar upp tråden senare igen.
Vi tänker på er i Norge.

18:30


igårkväll

igår drog julia, frida, josefin och linnea (gamla gymnastikgänget) med mig ner i stan, till haket.
Anledningen var att vi skulle fira min student i efterskott, då tjejerna varit upptagna med annat och inte hunnit fixa min present. här är lite bilder från kvällen




låter bilderna tala för sig själv, men detta gänget är galet underbart och vi har så sjukt galna minnen tillsammans.
av de underbara flickorna så fick jag en bok proppad med bilder och massa skojigt. TACK!

kul i juli blev gröningen

när vi såg listan med artister som skulle besöka kul i juli, höjde vi på ena ögonbryten och sa "vem är det? och vem är hon? varför har jag aldrig hört talas om honom?!" (så lät jag iallafall ungefär) så eftersom det inte var några roliga prickar tog vi vårt pick och pack och begav oss till gröningen istället, här kommer lite mysiga bilder!

zocka och lägenhetscheck med marie och anders.






fotboll, blev tacklingar som blev killarna kastar och tjejerna försöker fånga..


kul i juli

har legat i julias trädgård och stekt hela dagen. och när det blev sådär äckligt varmt och vi inte hade en pool eller ett hav att svalka oss i passade det super bra med julias ny fixade utedusch. helt awesome!
kom hem för en timme sen och har fräschat till mig lite, för att snart bege mig till kul i juli, men ett trevligt gäng människor. kameran är med!

godagens

det var ett tag sen..  så vad har hänt?
jag var på siba och skulle hämta min dator (som varit på lagning för typ tredje gången) men jag fick inte med den hem, utan han i kassan konstatera att den var kaputt och skickade tillbaka den, och krävde att jag skulle få en ny. så nu hoppas vi på att de i fabriken lyssnar på honom!

det blev en spontan partajkväll igår. julia och lina var bjudna till party och med en timmas varsel hakade jag på ut till Bårslöv. ingen tiopoängare direkt, men alltid trevligt att träffa folk.

(har ingen outfit bild från igår, men körde på denna kavajen iallafall :p)

idag mår jag inte på topp. och det beror inte på gårdagen. (det var fett lugnt) jag har haft ont i halsen de senaste dagarna och det blev inte bättre av att vara ute och ränna utan varma kläder igårkväll. så nu ligger jag inne med ont i halsen, en rinnande näsa och en lite opålitlig röst. såna här dagar saknar jag min dator så det skriker om det: jag vill bädda ner mig i soffan och spela sims heeela dagen.

smögen part 2











smögen part fotboll


glada killar.. har en känsla av att de förlora?!



lycka. första gången jag fällde en tår över fotboll.. vad tusan hände liksom?!


VÅGEN! efter en vinst. dock blev det inte "mer än" en tredje plats.
super bra jobbat bruts!

smögen part 1

jag har som sagt galet mycket bilder sedan smögen trippen, och måste dela upp dem en gnutta. här kommer första delen iallafall.


tanken var att barnen (sebelito) skulle fiska krabbor. det slutade med att mamma och pappa fiska medans seb låg på byggan två meter bort ... (ja, han var rädd för krabborna..)





det ser ut som om pappa trillar i vattnet...?!


en lördag sådär

skulle lägga in bilder från smögen här igår hade jag tänkt, men.. har sandra koll på minneskorten? svar: nej!
och nu är det för fint väder för att sitta här. vi ska dra till råå ett gäng och försöka få lite färg.
ikväll blir det bio med denna bruden som jag inte träffat på en hel vecka nu

tacka gud eller något annat

lunchen igår gick över förväntan.. det är alltid lite knas när man träffar någon som man inte träffat på länge. (sist vi träffades var kanske 2006? 2007? ingen aning egentligen, det var i vilket fall länge sen)
tack övremakter för facebook iallafall, som gör att vissa saker blir så mycket enklare!

tisdag idag då och vad händer? det är tillräckligt fint väder för stranden så man kanske ska övertala lite folk att umgås i solen idag :)

luncha i stan


palla vända bilden och sånt , men såhär ser jag ut idag.

nu ska jag knalla iväg till bussen och ta mig till stan för att luncha (som det så fint heter) med någon som jag inte träffat på evigheter...

två av tusentals



kom tillbaka till helsingborg igår vid halv fem tiden, och då tänkte jag att jag skulle vara duktig och lägga in bilder mm direkt (blir ju aldrig av annars, bilder från balen t ex ?!)  men såfort jag kom innanför dörren ringde jobb och sa att alla var sjuka. suck! så det var bara att knalla dit och göra lite nytta.
två bilder på mig och bror iallafall i bilen på väg hem.

RSS 2.0