27/4



balklänningen hämtad. satt som en smäck !

guuud! vad jag längtar nu, men först MASSOR att göra och slutföra...
<3<3

Grym helg

så galet bra helg jag har haft.
lördag och söndag spenderades i ängelholm, på lingvallen. men världens bästa lag: flickor normala.
jag ska försöka ragga upp lite bilder och kanske filmklipp att visa sen. men våra prestationer räckte till en finfin andra plats och en blänkande silvermedalj. Jag är så otroligt stolt över oss brudar!


(insåg att jag måste ragga upp en ny lagbild, hälften räknas ju inte längre...)

nu drar jag till göteborg, free port. med marie och anders.
tänkte att ni ville veta liksom.
<3<3


Neutral, intresserad, kär

Hej, julia här.
Ber om ursäkt att min vän är inkompitent och inte klarar av att uppdatera sin blogg. Jag försöker slå på henne men hon bara gnäller då. Därför kände jag att jag skulle ta saken i egna händer, som det så fint kallas.

Sandras liv rullar på ganska fint skulle jag villja påpeka. Idag har hon varit lite med mig och vi har diskuterar skillnader på pojkar och flickor.
Det finns tre olika nivåer enligt mig inom det vackra ordet kärlek. Man är antingen neutral vilket menas med bara kompisar på ren svenska. (Där jag, julia, befinner mig just nu). Det andra nivån är intresserad vilket menas att man är mer än vänner eller att man vill bli mer än vänner. Den tredje nivån inom det vackra ordet kärlek är när man insett att man är kär. Jag behöver nog inte specificera vad det menas med att vara kär för att skona både mig och er alla med mina åsiker om det.
Summan av denna diskussion är att det vackra ordet kärlek är komplicerat och det är väldigt, och jag menar väldigt, jobbigt när man befinner sig på olika nivåer.. Ingen kommentar om det..
Hoppas inlägget var givande och så, ses snart människorna framför datorerna.
Om någon undrar vem hon den där julia är så är jag hon på denna bilden som inte är sandra.
Den som är dit <--- åt. Hoppas alla fattar :)
<3<3

RSS 2.0