kaos

dagen igår var helt KAOS !
dra det snabbt...
skulle till danmark med famijlen, något händer på pappas jobb så han kan inte följa med, vi andra åker (själva resan gick bra) vi kom iväg senare än väntat vilket ledde till att jag missade mötet på gh. sen när vi är på bussen påväg hem ringer pappa och säger att vi måste till hans jobb igen och skriva under papper.. så hela dagen var fram och tillbaka..
kvällen var så mycket bättre. tar det när jag kommer hem, nu ska jag bege mig till gh
<3<3


växer som in i bomben

nannade hos julia igår kväll. mest data nördande, kollade på big brother och sen film innan vi somnade vid halv tre. upp i tid imorse så att julia hann till frisören, snyggt. och sen hem till julia igen och dö lite i soffan..
funderar själv på att boka tid hos en som kan fixa till mitt hår

första bilden är efter att jag klippte av det i somras, andra bilden är från i vintras. det växer som in i bomben.

<3<3


studentklänning


vilken är snyggast?

båda klänningarna är ruskigt snygga. har lite beslutsångest just nu.
klänningen till högen hänger redan i min gaderob och klänningen till vänster lär komma till mig på måndag, sen måste jag bara bestämma mig vilken som är snyggast som studentklänning 2011 !
hur ser er klänning ut?

<3<3


jobb? jadå !

man bugar och bockar !



<3<3

tisdag

jag som skulle ta tag i bloggandet...
tisdag, tisdag..
dagen var lite oplanerad men slutade mycket bra.
började med ett besök hos sjukgymnasten, det går väl sakta men säkert framåt.
begav mig hemåt, åt frulle och sen till jaquline för att kolla film. sen hem igen och fixa till sig, vardagliga kläder är alltid ett plus om man ska vistas ute bland folk.


(dagens outfit, fast vit halsduk och skinnjacka)
drog ner i stan. mötte upp julia och sen bar det av till mc med G och A. trevligt, sen bar det av ut till påarp och lite så.. landet, i know ;)

tråkigt inlägg men såhär har min dag varit. kameran är oerhört död, eftersom någon, mest troligt jag har slarvat bort laddningssladden, lyckat !

sov gott, alla söta
<3<3


16 februari

hej hej hallå kompisar ..
folk har klagat, eller beverly har klagat på dålig uppdatering, och det stämmer finfin, bloggen ligger mer eller mindre nere. och varför har jag då inte bloggat de senaste fyra dagarna?
jag har absolut ingenting att skriva. ingen fantasi och ingen tid typ..
men nästa vecka är det lov och jag satsar stenhårt på att ta tag i detta igen (:
ha det fint, nu ska jag iväg och ... trumvirvel.... träna !
<3<3


hur ska jag kunna veta?

det här med högskola/universitet är helt galet !
hur i hela världen ska jag kunna veta vad jag vill jobba med resten av livet nu?

jag har två alternativ:
- ta studenten, skaffa mig ett jobb, spara pengar, åka ut och resa och sen hoppas på att jag vet vad jag vill utbilda mig till.

eller
- ta studenten, söka vidare till det som känns bra nu, och sen se hur det går?

jag får nog sova på saken ett tag !
<3<3

bruno mars



dagens (de flesta dagars..)  låt lite så på "morgon kvisten" !
<3<3

snö igen ?

sitter på tych och väntar på marie som är på olympia ?! haha
sen bär det av ner i stan och sen hem till henne.

btw, var fan kom snön ifrån?
inte okej. jag har lagt undan alla tjocka vinterskor och tänker inte, läs: inte, ta fram dem igen.

<3<3

video

precis kommit hem från träningen nästan. eller ja, 40 minuter sedan.
träningen var lite speciell. vi fattade ett viktigt beslut, men som jag , och de flesta andra (hoppas jag) tror kommer bli riktigt jäkla nice !
mer om det när det närmar sig.


här kommer en video från tävlingen som var på ih förra året om jag inte minns helt fel.
vårt första riksmästerskap iallafall.

ha det fint.
<3<3

deal

mitt liv är fullspäckat= bloggen ligger mer eller mindre totalt nere !

den ena dagen är den andra lik. och det finns inte så mycket kul att skriva om alltid. så jag har tänkt till.. uppdatera mer sällan och bara med kul eller bra saker. deal? toppen !
ha det fint

<3<3


Englacupen

dagen spenderades med världens grymmaste lag på lingvallen. en lååång dag som gick lite sisådär, men tusan vad kul vi hade på vägen :) kanske kommer filmklipp senare.
det var en tävling i cupform, dvs fett ovanligt inom gymnastiken. man möte två andra lag i samma ålder (svårigheten varierade extremt!) det lag som fick sämst poäng åkte ut, tvåan kom till "andra chansen" och ettan gick direkt till final.
Lite melodifestivalen stuk, haha !
vårt lag var indelat i två lag: låt oss kalla dem "små" och "oldies"...
de små vann i hopp direkt och gick därmed till final. de kom till andra chansen i tumbling och tog sig sedan till final. snygg !
Vi, "oldies" gick det inte lika bra för. vi gick till andra chansen i hopp och där failade vi.. I tumbling däremot vann vi och borde ha gått direkt till final, men det var så många lag att även ettorna kom till "andra chansen" och där hade vi för många missar för att klara oss. men som sagt en finfin dag, super nice.
Morgon dagen kommer också att spenderas på lingvallen, dels för att hejja på de "små" och för att det gick bra för våra små gymnaster.

Kameran var inte med, därav den långa texten utan en enda bild.
<3<3

äntligen fredag

så skönt med fredag.
helgen är dock ganska fullspäckad.
morgondagen ska spenderas på lingvallen.

dags för årets första tävling. Englacupen. håller tummarna på att det går bra. laget måste peppa till lite. det är lite dåligt på den fronten just nu.
ska ta och bädda ner mig eftersom carina kommer och hämtar mig reda klockan sju imorgon bitti.
<3<3


axlar och höfter

som de flesta vet så har jag problem med mina axlar och höfter. och efter många om och med så tog jag tag i det och traskade till doktorn. det resulterade i att jag snabbt blev skickad till sjukgymnasten och har nu redan första veckan träffat Kalle (som sjukgymnasten heter två gånger...
hoppas verkligen att det ska bli bättre med de övningarna jag ska göra nu, eftersom han inte tyckte att det såg så bra ut.

<3<3

bilder



lite bilder från när jag och jaquline fotade till en fotouppgift i skolan. självporträtt var det. väldigt kul. vi byggde upp en liten mini studio och lekte till tusen. haha de färdiga bilderna (som blev blev helt okej och är retucherade) ville inte som jag ville ?!

<3<3

bildkaos

varför funkar inte facebook när man behöver prata med folk ?
attans  !
har inte bloggat på ett tag för att bilderna inte vill synas. ska uppdatera imorgon om bla sjukgymnasten, balklänning och lite så :D
sov gott alla söta !
<3<3

balklänning

jag sitter och ritar på min balklänning. jag vet precis hur den ska se ut, men jag har problem med färgerna. den gula färgen som är på klänningen på bilden nedanför ska jag ha på själva klänningen. Men på axelbanden, bandet under brösten och bandet i ryggen vill jag ha i en annan färg. vilken ?
hjälp mig..


<3<3

RSS 2.0