09 03 17 - tisdag

skola idag, visserligen bara 8-12,25 men rätt så segt. först naturkunskap * 2 och på engelska lektionen hade jag nationellt prov, speaking. tror att det gick ganska bra. efter skolan följde jaquline med hem. gjorde typ ingenting, men när vi gick och hämtade sebelito (sebastian) fick vi den briljanta iden att vi skulle gå och köpa kinamat, vi kom fram till att det skulle bli en liten promenad, men att det var ganska fint väder.!
så vi gick, hämtade min söta lillebror, och skulle ta ut pengar vid konsum, och gick ner till kinaresturangen som ligger en bit ner för backen. när vi kommer dit och riktigt känner hur magen kurrar så är det stängt ! och en skylt där det står "vi öppnar fyra." så vi satte oss i solen ett tag, som tur var öppnade dem  lite tidigare, men när vi kommer in har dem ingen kyckling, omg liksom. lite smått sura/ irriterade gick våra planer för kina mat i kras. :S
så på vägen hem köpte vi pizza istället, men även om det inte blev god kina mat så fick vi en rejäl promenad.
skulle egentligen till husensjö skolan, och lära mina gymnaster fristående ikväll, men har väldigt mycket att göra i skolan. det går liksom i vågor, ibland har vi skit mycket att göra i alla ämnen, och sen ibland ingenting ?!
så i veckan blir det en del plugg.
<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0